Om oss

Radio DSF er en kristen, tospråklig (samisk og norsk) lokalradio, med studio i Karasjok. Radioen eies av Norges Samemisjon.
Konsesjonsområdet på FM er kommunene Kautokeino, Karasjok, Tana, Nesseby, Vadsø og Porsanger, og på DAB Alta og Tromsø. Vi sender daglig i et område like stort som tre-fire sørnorske fylker eller rundt 30.000 kvadratkilometer.

En viktig del av våre sendinger er det egenproduserte programmet “Geaidno Biibala čađa” eller “Veien gjennom Bibelen”. Vi har også produsert en samisk versjon av programmet “Diakonikvarteret”.

Ellers sender radioen sangprogram, møter og gudstjenester, barneprogram, forbønnsprogram, P7 Kristen Riksradio sine programmer Vindu mot livet og Sanger du aldri glemmer, i tillegg til finsk og russisk versjon av “Veien gjennom bibelen”, m.m.

Radiohuset

Samarbeid
Radio DSF samarbeider blant annet med med Radio GLR i Kautokeino, Radio Nordkapp i Honningsvåg, og Vadsø Flyklubb. Disse sender Radio DSF sine programmer ut til sine lyttere. Hos Radio Alta og Radio Tromsø leier vi kanalplass på DAB.

I fagbladet “ProSoundWeb” står denne tekniske artikkelen å lese om teknologien vi benytter for å overføre lyd til Vadsø: ProSoundWeb

Studio Karasjok:
Suomageaidnu 18
9730 Kárášjohka

Fakturaadresse:
Radio DSF
Postboks 316
9254 Tromsø

Org nr: 971 407 638

Radio DSF er medlem av Norsk Lokalradioforbund og
Kristent Radioforum.

Ansvarlig redaktør er Tormod Gusland

Vil du støtte oss, kan du gi en gave til kontonummer: 4932.63.30026, eller via Vipps:

Radio DSF

133935