Om oss

Radio DSF er en kristen, tospråklig (samisk og norsk) lokalradio, med studio i Karasjok. Radioen eies av Norges Samemisjon.
Konsesjonsområdet på FM er kommunene Kautokeino, Karasjok, Tana, Nesseby, Vadsø og Porsanger.  Vi sender daglig i et område like stort som tre-fire sørnorske fylker eller rundt 30.000 kvadratkilometer.

En viktig del av våre sendinger er det egenproduserte programmet “Geaidno Biibala čađa” eller “Veien gjennom Bibelen”. Vi har også produsert en samisk versjon av programmet “Diakonikvarteret”.

Ellers sender radioen sangprogram, møter og gudstjenester, barneprogram, forbønnsprogram, P7 Kristen Riksradio sine programmer Vindu mot livet og Sanger du aldri glemmer, i tillegg til finsk og russisk versjon av “Veien gjennom bibelen”, m.m.

Radiohuset

Samarbeid
Radio DSF samarbeider blant annet med med Radio GLR i Kautokeino, Radio Nordkapp i Honningsvåg og Vadsø Flyklubb. Disse sender Radio DSF sine programmer ut til sine lyttere.

I fagbladet “ProSoundWeb” står denne tekniske artikkelen å lese om teknologien vi benytter for å overføre lyd til Vadsø: ProSoundWeb

Studio Karasjok:
Suomageaidnu 18
9730 Kárášjohka

Post / fakturaadresse:
Radio DSF
Postboks 316
9254 Tromsø

Org nr: 941 897 266

Radio DSF er medlem av Norsk Lokalradioforbund og
Kristent Radioforum.

Vil du støtte oss, kan du gi en gave til vårt kontonummer: 3000.15.18530 (må merkes med Radio DSF), eller via Vipps:

Radio DSF

133935