Om oss gammel

Radio DSF er en kristen, tospråklig (samisk og norsk) lokalradio for indre Finnmark, med studio i Karasjok. Radioen eies av Norges Samemisjon.
Konsesjonsområdet er kommunene Kautokeino, Karasjok, Tana, Nesseby, Vadsø og Porsanger.  Vi sender daglig i et område like stort som tre-fire sørnorske fylker eller rundt 30.000 kvadratkilometer.
En viktig del av våre sendinger er det egenproduserte programmet “Geaidno Biibala čađa” eller “Veien gjennom Bibelen”. Ellers sender radioen sangprogram, møter og gudstjenester, barneprogram, forbønnsprogram, finsk og russisk versjon av “Veien gjennom bibelen”, m.m. Vi produserer også en samisk versjon av programmet “Diakonikvarteret”.

Radiohuset

 

 

 

 

Radio DSF har oppgradert sitt tekniske utstyr i studio og sendernett. Foruten samarbeide med Radio GLR i Kautokeino har Radio DSF, med hjelp av ny teknologi, startet samarbeide med Radio Nordkapp i Honningsvåg og Radio Nye Varanger i Vadsø. Disse sender Radio DSF sine programmer ut til sine lyttere via IP-codecer. I fagbladet «ProSoundWeb» står denne tekniske artikkelen å lese: ProSoundWeb

Radio DSF
Suomageaidnu 18
9730 Kárášjohka
Tlf. 78 46 72 05
Org nr: 941897266

Radio DSF er medlem av Norsk Lokalradioforbund og
Kristent Radioforum.


 

Vil du gi din støtte til Radio DSF, vennligst benytt vårt kontonummer: 4932.63.30026