Om oss

Radio DSF er en kristen, tospråklig (samisk og norsk) lokalradio, med studio i Karasjok. Radioen eies av Norges Samemisjon.
Konsesjonsområdet på FM er kommunene Kautokeino, Karasjok, Tana, Nesseby, Vadsø og Porsanger, og på DAB Øst-Finnmark, Alta og Tromsø. Vi sender i et område like stort som tre-fire sørnorske fylker eller rundt 30.000 kvadratkilometer.

En viktig del av våre sendinger er det egenproduserte programmet “Geaidno Biibala čađa” eller “Veien gjennom Bibelen”. Vi har også produsert en samisk versjon av programmet “Diakonikvarteret”.

Ellers sender vi sangprogram, møter og gudstjenester, barneprogram, forbønnsprogram, P7 Kristen Riksradio sine programmer, Vindu mot livet og Sanger du aldri glemmer. Vi sender også noe fra Norea Radio Sverige og Norea Mediemisjon, i tillegg til finsk versjon av “Veien gjennom bibelen”, m.m.

Radiohuset

Samarbeid
Radio DSF driver to sendenett på FM. Vi samarbeider med GLR i Kautokeino og Vadsø Flyklubb. Vi leier sendetid hos Radio Nordkapp i Honningsvåg, som sender Radio DSF sine programmer i Porsanger. Hos Radio Alta og Radio Tromsø leier vi kanalplass på DAB. I Øst-Finnmark har vi DAB-konsesjon, og er medeiere i Samkring AS, som drifter DAB-nettet for oss.

Studio Karasjok:
Suomageaidnu 18
9730 Kárášjohka

Fakturaadresse:
Radio DSF
Postboks 316
9254 Tromsø

Org nr: 971 407 638

Radio DSF er medlem av Norsk Lokalradioforbund og
Kristent Radioforum.

Ansvarlig redaktør er Tormod Gusland

Vil du støtte oss, kan du gi en gave til kontonummer: 4932.63.30026, eller via Vipps:

Radio DSF

133935