Om oss

Radio DSF er en kristen, tospråklig (samisk og norsk) lokalradio, med studio i Karasjok. Radioen eies av Norges Samemisjon.
Konsesjonsområdet på FM er kommunene Kautokeino, Karasjok, Tana, Nesseby, Vadsø og Porsanger. På DAB har vi konsesjon i hele Finnmark, men med dekning utvalgte steder. Se egen side om sendenettet.

En viktig del av våre sendinger er det egenproduserte programmet “Geaidno Biibala čađa” eller “Veien gjennom Bibelen”. I den siste tiden har vi begynt å produsere nye programmer på samisk «Tro i hverdagen», sendes fredag i oddetallsuker. Det er også tilgjengelig som podcast. Vi har tidligere produsert en samisk versjon av programmet “Diakonikvarteret” som sendes på mandager.

Ellers sender vi sangprogram, møter og gudstjenester, barneprogram, forbønnsprogram, P7 Kristen Riksradio sine programmer, Vindu mot livet og Sanger du aldri glemmer. Vi sender også noe fra Norea Radio Sverige og Norea Mediemisjon, i tillegg til finsk versjon av “Veien gjennom bibelen”, m.m.

Radiohuset

Samarbeid
Radio DSF driver to egne sendenett på FM. I driften av det ene samarbeider vi med GLR i Kautokeino. I tillegg leier vi sendetid i Porsanger. Hos Radio Alta leier vi kanalplass på DAB. I Øst-Finnmark, inkl. Indre Finnmark driver vi DAB-nett gjennom selskapet Samkring AS. Dette er et samarbeid med flere andre lokalradioer som er medeiere i Samkring.

Studio Karasjok:
Suomageaidnu 18
9730 Kárášjohka

Fakturaadresse:
Radio DSF
Kjerringrokkveien 21
9516 ALTA

Telefon 78 89 69 60

Org nr: 971 407 638

Radio DSF er medlem av Norsk Lokalradioforbund og
Kristent Radioforum.

Ansvarlig redaktør er Tormod Gusland

Vil du støtte oss, kan du gi en gave til kontonummer: 4932.63.30026, eller via Vipps:

Radio DSF

133935